OUR

PUBLICATIONS

CREATING FUTURES

The GDI regularly publishes studies, conference reports, short papers and books on trends in retail, health and food.

In ottima compagnia
CHF 0.00 0.0 CHF
Il grande studio sull'amicizia in Svizzera
Autori: Jakub Samochowiec e Johannes C. Bauer
Cliente: Migros Percento culturale
Lingue: italiano, francese, tedesco
2023
En bonne compagnie
CHF 0.00 0.0 CHF
La grande étude suisse sur l'amitié
Auteurs: Jakub Samochowiec et Johannes C. Bauer
Sur mandat de Migros Pour-cent culturel
Langues: français, allemand, italien
2023
In guter Gesellschaft
CHF 0.00 0.0 CHF
Die grosse Schweizer Freundschaftsstudie
Autoren: Jakub Samochowiec und Johannes C. Bauer
Auftraggeber: Migros-Kulturprozent
Sprachen: Deutsch, Französisch, Italienisch
2023
Tagungsbericht: 3rd International Food Innovation Conference 2023
CHF 0.00 0.0 CHF
THE GREAT FOOD GRIDLOCK
Tagungsbericht für die
3rd International Food Innovation Conference, 21. Juni 2023
Stratégies de gestion de la pénurie de main-d'oeuvre
CHF 0.00 0.0 CHF
vue d'ensemble
Auteurs: Jakub Samochowiec, Johannes C. Bauer, Kathrin Neumüller
Sur mandat de Migros-Gruppe
Langues: français, allemand, anglais
2023
Strategies for dealing with the labour shortage
CHF 0.00 0.0 CHF
An overview
Authors: Jakub Samochowiec, Johannes C. Bauer, Kathrin Neumüller
Commissioned by: Migros-Group
Languages: German, French, English
2023
Tagungsbericht: 19. Europäischer Trendtag 2023
CHF 0.00 0.0 CHF
INSPIRED BY NATURE
Tagungsbericht für den
19. Europäischen Trendtag, 8. März 2023
Strategien im Umgang mit dem Arbeitskräftemangel
CHF 0.00 0.0 CHF
Eine Übersicht
AutorInnen: Jakub Samochowiec, Johannes C. Bauer, Kathrin Neumüller
Auftraggeber: Migros-Gruppe
Sprachen: Deutsch, Französisch, Englisch
2023
European Food Trends Report 2023 (EN)
CHF 0.00 0.0 CHF
Feeding the Future – Opportunities for a Sustainable Food System
Authors: Christine Schäfer, Karin Frick and Johannes C. Bauer
GDI Study No 52
Languages: English, German
2023
European Food Trends Report 2023 (DE)
CHF 0.00 0.0 CHF
Feeding the Future
Chancen für ein nachhaltiges Ernährungssystem
Autoren: Christine Schäfer, Karin Frick und Johannes C. Bauer
GDI Studie Nr. 52
Sprachen: Deutsch, Englisch
2023
Hype oder Hilfe?
CHF 0.00 0.0 CHF
Was die Blockchain wirklich leistet
Autoren: Jan Bieser und Daniel Fasnacht
Sprachen: Deutsch, Englisch
2023
Hype or help?
CHF 0.00 0.0 CHF
The real benefits of blockchain
Authors: Jan Bieser and Daniel Fasnacht
Languages: English, German
2023
Das Zeitalter der Biologie
CHF 0.00 0.0 CHF
Wie sich die Beziehung zwischen Mensch, Natur und Technik verändert
Autor*innen: Karin Frick, Johannes C. Bauer
GDI Studie Nr. 56
Sprache: Deutsch
2024
S’engager ici et maintenant
CHF 0.00 0.0 CHF
Die grosse Schweizer Nachbarschaftsstudie «Hallo Nachbar*in»
Autor: Jakub Samochowiec
Auftraggeber: Migros Kulturprozent
Sprachen: Deutsch, Französisch, Italienisch
2022
The Protein Transformation
CHF 0.00 0.0 CHF
Pathways to an Animal-Free Diet
Authors: Christine Schäfer, Karin Frick
Languages: German, English
2022
Die Proteinwende
CHF 0.00 0.0 CHF
Wege zu einer tierfreien Ernährung
AutorInnen: Christine Schäfer, Karin Frick
Sprachen: Deutsch, Englisch
2022
Gentile vicino/a
CHF 0.00 0.0 CHF
Il grande studio sul vicinato in Svizzera
Autore: Jakub Samochowiec
Cliente: Percento culturale Migros
Lingue: tedesco, francese, italiano
2022
Salut les voisins/nes
CHF 0.00 0.0 CHF
La grande étude de voisinage suisse
Auteur: Jakub Samochowiec
Sur mandat du Pour-cent culturel Migros
Langues: allemand, français, italien
2022
Hallo Nachbar*in
CHF 0.00 0.0 CHF
Die grosse Schweizer Nachbarschaftsstudie
AutorInnen: Karin Frick, Marta Kwiatkowski, Jakub Samochowiec
Auftraggeber: Migros Kulturprozent
Sprachen: Deutsch, Französisch, Italienisch
2022
Creative through AI
CHF 0.00 0.0 CHF
How artificial intelligence can support the development of new ideas
Author: Jan Bieser
GDI Study No 51
Language: English
2022

Knowing what counts tomorrow – with the GDI newsletter.

sign up now